Davai Davai

Ville Haapasalon Neuvostoliitto.
Suuri ja mahtava Neuvostoliitto (CCCP), yksi maailman voimakkaimmista valtioista, romahti 30 vuotta sitten. Laajimmillaan se käsitti maa-alueita Siperiasta Keski-Aasiaan ja siihen kuului 15 neuvostotasavaltaa – nykyisin itsenäisiä valtioita.

Ville Haapasalon Neuvostoliitossa, Davai Davaissa, neuvostovaltiot palaavat takaisin laseihin ja lautasille.

Poimimme esiin parhaat palat Venäjän, Baltian maiden ja Kaukasuksen ruokaklassikoista, kaadamme laseihin hienoja venäläisiä ja georgialaisia viinejä ja helmeilevää venäläistä vodkaa. Mukaan sotkemme vielä vähän neuvostoromantiikkaa, kitchiä ja kliseitä, joten luvassa on hämmentävä sekoitus totta ja tarua.

Kun ei tätäkään kannata niin vakavasti ottaa vaikka sydämen asia tämä meille kyllä on.

Jos kukaan, niin meidän Ville tuntee neuvostokansat. Heidän hyveensä, paheensa, ruokansa ja juomansa. Venäjänvuosiensa aikana Ville on syönyt tuhansissa pöydissä läpi koko vanhan neuvostoalueen. Ruokalistaltamme löydät sen, mikä Villeä on näillä reissuillaan eniten sykähdyttänyt, klassikoista sesonkiherkkuihin.

Laatuillallinen, neuvostoromantiikkaa tai reipasta vodkaturismia, Davaissa toimii kaikki.

Kokkaamme rakkaudella ja palvelemme pilke silmäkulmassa. Olemme täällä Sinua varten, joten jos neuvostokeittiö ei ole tuttu, me kyllä luovimme kanssasi zakuskojen, pelmeneiden, vorchmakin ja saslikien läpi – jännittää ei tarvitse.

Hyppää mukaan uuteen lokakuun vallankumoukseen, nauti siitä mitä eteesi kannetaan ja huuhdo se alas.

Tee viisumihakemuksesi nyt! 

Jos iloiseen seurueeseenne kuuluu yli 10 henkeä, ota yhteyttä suoraan ravintolaan nro 010-2294034. 
Halutessanne illastaa “omassa porukassanne”, ovat tilat Kreml ja KGB  sopivia 10-20 hengen seurueille 
– kysy lisää myynti@noho.fi.